Autodesk Inventor 2027 Yenilikleri
Inventor 2027'de gelen yapay zeka asistanından yeni Slot komutuna, Content Center'da montaj yayınlamaktan Tube & Pipe'ın PCF dışa aktarımına kadar tasarım sürecinizi gerçekten hızlandıracak yenilikleri tek videoda topladık.
Bu webinarda Cadbim Teknik Destek ekibinden Kerim Can, Autodesk Inventor 2027 sürümüyle gelen yenilikleri genel yenilikler, parça (part), montaj ve teknik resim ortamları ile birlikte çalışabilirlik başlıkları altında ele alıyor. Inventor içine ilk kez eklenen yapay zeka asistanının montaj analizlerinde, model state ve parametre oluşturmada nasıl kullanılabileceği; iLogic'e gelen görsel kod blokları (Code Blocks) özelliği; parametre tablosu açıkken çizim yapabilme; yeni Slot (yuva) komutu; sac metalde flat pattern parametre aktarımı; montajda genişletilmiş Mirror seçenekleri; Content Center üzerinden montaj yayınlama; teknik resimde BOM ve slot ölçülendirme yenilikleri; ReCap Pro nokta bulutu entegrasyonu ve Tube & Pipe modülünün PCF dışa aktarma geliştirmeleri anlatılıyor.
Cadbim, 1993'ten beri Autodesk Gold Partner, Yetkili Egitim Merkezi (ATC) ve Akademik Partner (AAP) statuleriyle hizmet vermektedir.
Video bölümleri
- 00:00Giriş ve etkinlik tanıtımı
- 02:28Genel yenilikler: Yapay zeka asistanı (Autodesk Assistant)
- 08:43iLogic'te Code Blocks (görsel kod blokları) yeniliği
- 13:00Parametre tablosu açıkken çizim yapabilme
- 16:02Parça ortamı: yeni Slot (yuva) komutu
- 18:11Sac metalde flat pattern parametre aktarımı
- 20:39Montaj ortamı: Mirror komutu yenilikleri
- 23:48Content Center'da montaj yayınlama (Publish)
- 28:29Teknik resim ortamı: BOM ve slot ölçülendirme
- 30:21Birlikte çalışabilirlik: ReCap Pro nokta bulutu entegrasyonu
- 31:42Tube & Pipe modülü ve PCF dışa aktarma
- 35:08Kapanış: Cadbim tanıtımı
Bu konu hakkında daha fazla bilgi alın
Videoda bahsedilen ürün ve çözümler hakkında Cadbim ile iletişime geçin.
Ürün Sayfasına Git Teklif İste


